Συμβατική Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση Ταράτσας

ΕΡΓΟΜΟΝΩΣΗ

Στεγανοποίηση ταράτσας με την μέθοδο συμβατικής μόνωσης

311

314

Η συμβατική μόνωση παρουσιάζει τα παρακάτω. Η στεγανοποίηση είναι η τελική επιφάνεια ωστόσο η ασφαλτική μεμβράνη δεν προστατεύεται από της εξωτερικές καταπονήσεις, όπως φθορές των καιρικών συνθηκών, από τις συστοδιαστολές λόγω θερμοκρασιακών,διαφορών ,και την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία προκαλεί πρόωρη γήρανση στην ασφαλτική μεμβρανή.

ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΕΙΩΝ. Σε αυτή την περίπτωση η διάταξη των υλικών είναι η συνηθισμένοι ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω, καθαρισμός επιφάνειας, - φράγμα υδρατμών, – θερμομονωτικό υλικό, - υλικό ρύσεων ,( κλίσεις με αφρομπετο ) - στεγανοποίηση – τελική επιφάνεια.

Το υλικό ρύσεων προτείνουμε να είναι με αφρομπετό, είναι ελαφρύτερο έναντι άλλων υλικών και οικονομικότερο με καλή συνεισφορά στην θερμομόνωση.

Σχετικά με την στεγανοποίηση προτείνουμε της ποιοτικές ασφαλτικές μεμβράνες της αγοράς, την με επικαλύψει λευκή η γκριζοπράσινη ψηφίδα.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Διογκωμένη πολυστερίνη ( φελιζόλ ). Σε αντίθεση με την εξηλασμένη, εμφανίζει υδατοαπορροφητικότιτα που σχετίζεται στη μάζα της με άμεση αναλογία την πυκνότητα της. Αυτός ο λόγος σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ,είναι η κύρια αιτία που το προτιμάμε στη συμβατική μόνωση επειδή το καλύπτει η στεγανοποίηση και δεν έρχεται σε επαφή με την υγρασία . Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας είναι λ 0,029 kcal/mh C πυκνότητα 20- 25 κιλά.

Αφρώδης Εξηλασμένη πολυστερίνη fIPRAN - DOW 5 εκατ . η βασική της ιδιότητα που ξεχωρίζει από τα άλλα θερμομονωτικά υλικά είναι η μηδενική απορρόφηση του νερού στη μάζα της που εμφανίζει σε συνθήκες μόνιμης υγρασίας Διάστρωση Πλακών εξελασμένης πολυστερίνης για δώμα πάχους 5 εκ τύπου FIBRAN- DOW- TIKTAS κλπ.  Με ακμή πλακών τύπου L Επί μορφωμένης επιφάνειας.

ΑΦΡΟΜΠΕΤΟ Πρόκειται για ελαφρότατο σκληρό και αφρώδες κονίαμα με βάση της δομής του το τσιμέντο αφρογόνο και νερό αποτελείται από απειράριθμες κυψελίδες και χρησιμοποιείτε για γεμίσματα δαπέδων και σαν υλικό ρύσεων

Διαμορφώνοντας ρύσεις με ελεύθερη και ταχύτερη αποροή του νερού προς της υδρορροές σε ταράτσες ζαρντινιέρες κλπ. και εξομάλυνση ανισοτήτων επιφανειών .

Είναι πολύ ελαφρύ έναντι του σκυροδέματος της τσιμεντοκονίας μωσαϊκού κ.λπ.

Έχει σαν συνέπεια χαμηλή θερμοαγωγιμότητα ( λ= 0.11) σε πυκνότητα 350k/cm.

Είναι υδατοαπορροφητικό λόγω της κυψελώδης του δομής και για το λόγω αυτό στην περίπτωση που βρέχονται οι επιφάνειες πρέπει να στεγανοποιείται με υλικά.

ΣΗΜΕΙΩΣH Όπως καταλαβαίνεται το αφρομπετό όπως και όλα τα υλικά ρύσεων είναι άοπλο και ελαφρύ, μετά το στέγνωμα θα δημιουργηθούν τριχοειδή ρηγματώσεις, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στο παραπάνω σύστημα της μόνωσης.

Πώς θα έρθετε

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Πελασγίας 13-15 Περιστέρι

Αττική - Ελλάδα

Τηλέφωνα:

6932 356056

210 7661057

210 7661756

210 5782410

Fax:

210 5782420

E-mail:

info@ergomonosi.gr

Copyright ©2019 Ergomonosi.gr. Μόνωση, Μονώσεις, Θερμομόνωση, Στεγανοποίηση, Αφρομπετό, Τσιμεντογωνία, Ελαιοχρωματισμοί, Οικοδομικές, Εργασίες, Υλικά, Ασφαλτόπανα, Θερμοπροσόψεις, Μεμβράνες, EPDM, PVC, Τσιμεντοειδές, Antiroot, Πλακάκια, Οικοδομή, Ταράτσα, Δώμα, Χτισίματα, Χρωματισμοί, Ταρατσόκηποι, Roof, Garden, Στεγανολεκάνες, Υπόγεια, Υγρασία, Συμβατική, Ανεστραμμένη.

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του site.

Created by PDM

Mockup psd created by freepik - www.freepik.com